Materialen

Plexiglas, staat ook bekend als acrylaat. Dit is een kunststofsoort die duurzamer, sterker en vele malen lichter is dan bijvoorbeeld standaard dubbel glas. Voor toepassingen voor zowel binnen als buitenshuis is het daarom ideaal om te gebruiken.

Plexiglas is officieel geen glassoort, maar een kunststof. Het is zo helder en transparant, dat het dezelfde functie als glas heeft. Het is dan vaak ook lastig om in een oogopslag het verschil te zien. Ten op zichte van echt glas heeft plexiglas echt voordelen:

  • Het is sterker dan glas.
  • Het is duurzaam.
  • Het is een stuk lichter.
  • Zee gemakkelijk te bewerken voor diverse doeleinden.

Als het gaat om behang gerelateerde producten, komen mijn artworks het beste tot uiting op Vinyl behang.

Vinyl behang begint steeds populairder te worden en bestaat volledig of deels uit vinyl. Uiteraard zijn er meerdere soorten vinyl behang. Ik heb gekozen voor het gebruik voor een toplaag van PVC in combinatie met een licht gestructureerde toplaag. Vinyl behang met een toplaag van PVC heeft een aantal grote voordelen:

– Het kan op elke soort/type achtergrond geplakt worden.
– Het behang is zeer sterk en scheurvrij.
– De levensduur is ongekend, dat komt door de hoge mate van kwaliteit.

 

Het postermateriaal waarop mijn artworks geleverd worden, zijn van de hoogst haalbare kwaliteit. Het is zijn posters van 300 grams fine art papier met glans, hierdoor heb je vanuit alle invalshoeken dezelfde mooie en elegante uitstraling.

Wij werken uitsluitend met diamant glas, want voor ons is dat namelijk het beste en dat willen wij ook voor onze klanten. Diamantglas zeer geschikt voor diverse drukwerken. Doordat het een lage ijzeroxidegehalte heeft, laat diamantglas veel meer licht door dan bijvoorbeeld standaard glas. Daarnaast bevat diamantglas nauwelijks de groene tint dat standaardglas wel heeft.

Diamantglas wordt ook wel gekenmerkt als extra helder glas, dat geschikt is voor alle toepassingen die hoge mate van transparantie en optische helderheid vereisen. Diamantglas wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor gevels, winkeletalages, vitrinekasten en andere diverse meubels zoals tafels en kasten.

De deurstickers zijn een eyecatcher voor elke ruimte. In kleine ruimte, creëert het juist meer ruimte, door de diepte van het designwerk. De deurstickers worden op hoogkwalitatief vinyl afgeleverd. Hiermee is jouw deursticker een matte look en is het bestendig tegen felle zonnestralen. Verkleuren zal het dan ook zeker niet doen. De deurstickers worden geleverd in standaard afmetingen 90×230, maar mocht je een afwijkende maat hebben, schroom je dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan ervoor open om de mogelijkheden te bespreken.

De tuindoeken van Artiswell zijn uniek in haar soort. Elke design van Artiswell is in feite te leveren op een tuindoeken. Of je nou een hele strakke en moderne tuin hebt of juist vol beplante tuin, een tuindoek van Artiswel past er altijd bij.

De tuindoeken worden geleverd als een watervaste banner en in een matte uitvoering, waardoor deze tuindoeken uv bestendig zijn en bij hagel of regen nauwelijk beschadigd worden.

Dibont Materiaal informatie

error: Content is protected !!