Veel gestelde vragen

De levering van onze producten duren 7 werkdagen. Al onze producten worden op verzoek gedrukt en geleverd. Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvang jij een email met een track&trace code, zodat jij exact weet wanneer jouw artwork geleverd wordt.

Wij hanteren diverse betaalmethodes. Denk aan IDeal en wij accepteren creditcard betalingen. Wij nemen geen contante betalingen aan.

Custom art is zeker mogelijk. Heb jij een speciale wens? Neem dan contact met ons op per email en wij zullen de mogelijkheden zo snel mogelijk met je bespreken.

Uiteraard is het bij ons mogelijk om te retourneren. Hieronder tref je onze retour policy aan:

 

  • Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan ons te annuleren en retourneren.
  • Wij accepteren alleen geretourneerde producten als deze onbeschadigd en in originele verpakking aan ons teruggestuurd worden. Alleen dan zal het volledige orderbedrag gecrediteerd worden.
  • Om een product te retourneren, stuur je een email met jouw naam en ordernummer naar info@artiswell.nl. Vervolgens ontvang je alle instructies per email.
  • De retourkosten zijn voor rekening van de verzender (zie de website van transportbedrijf voor actuele tarieven).
  • Het is mogelijk om artworks om te ruilen, ook hiervoor verzoeken wij je om een email te sturen met jouw naam en ordernummer naar info@artiwell.nl. Let op: Custom artworks zijn niet mogelijk om te ruilen.
  • Indien je een beschadigd product ontvangen hebt, verzoeken wij je direct na ontvangst foto’s te sturen van de beschadiging(en) en vermelding van je ordernummer. Zodra de foto’s ontvangen zijn, kan er vastgesteld worden of de beschadiging door toedoen van de klant of transporteur is gebeurd. Mocht het zo zijn dat de beschadiging buiten het toedoen van de klant is ontstaan, dan zal de klant een nieuw product ontvangen.
  • Heb je een klacht over je ontvangen producten? Neem dan contact op per info@artiswell.nl, zodat wij gezamenlijk tot een gepaste oplossing kunnen komen.

 

error: Content is protected !!